Cine suntem ?

 

Suntem o societate comerciala infiintata in anul 2008 avand initial domeniul principal de activitate constructiile civile.

Anul acesta(2012)am dorit extinderea activitatii firmei si am infiintat si dezvoltat divizia transporturi si in special transportul copiilor prin achizitionareade microbuze si dotarea acestora pentru transportul in conditii de comfort si siguranta maxima.

In acest moment suntem singura societate din judetul Timis si a doua in Tara care presteaza astfel de servicii iar variantele de transport existente fie sunt costisitoare ( taxi, bona)fie sunt inconfortabile din punct de vedere al timpului in cazul transportului propriu.

Microbuzele folosite sunt omologate si verificate periodic, sunt dotate cu aer conditionat sunt inscriptionate pentru siguranta circulatiei, iar dupa fiecare cursa se efectueaza dezinfectarea elementelor cu care copii intra in contact.

Personalul deservent este compus din soferi profesionisti atestati cu o vechime de cel putin 15 ani (10 ani in transport de persoane) sunt apti medical si psihologic si au calitati didactice.